Barion Pixel

Ami csak rátok tartozik...

Mi kipróbáltuk és teljesen megvagyunk elégedve, sőt újra és újra boldoggá tesz minket.
Kíváncsi vagy mi mit kezdünk a közös fotóinkkal? Mutatjuk pár sorban…

Manapság szokás párunkkal készült közös fotót egyből kiposztolni Facebook-ra vagy Instagramra.. Mi is készítünk fotókat, csak más céllal… 🙂 Mi egy helyen gyűjtjük, így éljük meg újra és újra a boldog közös pillanatokat és sarkall minket, hogy ne hagyjuk abba ezt..

Mert a falon jobb...

Lehet, hogy megvetsz ezért minket, de mi nem látjuk értelmét teleposztolni a különböző közösségi média felületeket a közös képeinkkel, mert ott elmúlnak.. Ezenfelül a párkapcsolat azért párkapcsolat, mert rólunk szól.. nem másokról. Rájöttünk nem attól leszünk boldogabbak, ha egy tucat lájkot gyűjtünk össze ezekkel a képekkel.

Mi a boldog közös pillanatokat újra és újra megéljük, hiszen nappalinkban saját Hálós Élményfalon mutatkoznak a legújabb közös fotók.

Így néz ki és üzenete van!

FONTOS! Jól indul a napunk...

Az érzés leírhatatlan, amikor már a reggeli kávé közben tudod emlékeztetni magad az eddig megélt szép dolgokra. Mi hiszünk benne, hogy ez a hála (a szeretet mellett a legerősebb rezgés) átalakítja a napunkat. Így egy nehéz nap előtt ez igen fontos, kitartást és erőt ad nekünk.

Általában a Facebook-on és instán nem a saját fotóink az elsők, amelyeket végignézünk. Hanem jóval előrébb vannak mások posztjai kivel mi van?? Ti is javíthattok ezen egy saját Hálós Élményfallal..

Párkapcsolatunk fontos!

Közös élményfalunk frissítése egy kis közös szertartássá vált, de van hogy csak meglepjük egymást 1-2 újonnan kidolgozott fotóval! 😉

Nektek is lehet saját közös Fotófalatok! Fúrnod sem kell, hiszen a kétoldalú ipari ragasztóval könnyedén fel tudod rakni a legjobb falrészre…

Legutóbbi hírek

Eddigi vélemények

Köszönöm nektek! A naira polc már nálunk is dekorál! Tényleg azt kaptam, amit rendeltem és még AJÁNDÉK is járt..

Bélteki Anikó

Budapest

A rendelésem kíváncsian vártam, de megérte! Jól leírták Csabiék, tényleg "Jó érzés ránézni".. Csak ajánlani tudom!

Kremmel Orsolya

Cegléd

Szüleim azóta is örülnek az ajándékba kapott hálós élményfalnak. Köszöni a Molnár család!

Molnár Evelin

Debrecen

Nagyon szeretjük a hálós élményfalunkat! Azóta is rajta vannak a legemlékezetesebb esküvői pillanataink! Köszönjük nektek!! 🙂

Lázár Imréné

Szeged