Barion Pixel

Eddigi vélemények

Köszönjük nektek, hogy ilyen sokan minket választottatok  és többen meg is osztottátok velünk örömötöket! 

Sziasztok. A kártya csodaszép, imádom. Minden nap használom. Köszönöm.. már szemezek egy másik "paklival".
Rita Feil
2023. február
"Kedves Adri és Csaba! Ma megkaptam a 4 csomag kártyát és az ajándékot is! Nagyon köszönöm!🙂 Minden csodaszép, sok sikert kívánok a további munkátokhoz!"
DÉVAI GYÖRGYI
2023. január
"Megérkezett 🤗❤️ Köszönöm az ajándékot Itt Minden Érted Van ❤️🤗"
Juhász Mónika jóga oktató
2023. január
17 értékelés alapján
Krisztina Pintér
Krisztina Pintér
2021-07-09
ajánlja
Gyönyörűek a termékek, igazán igényesek, jó minőségűek. De ami a legcsodálatosabb az itt dolgozók kedvessége. Nagyon hálás vagyok a gyors csomagküldésért és a kommunikációért. ❤️ Nem mindenhol tapasztal az ember ilyet. Mindenkinek szívből ajánlom. Köszönök nektek mindent.
Sándorné Malmos Anita
Sándorné Malmos Anita
2021-03-30
ajánlja
Hatszögletű polcokat rendeltünk, amivel nagyon meg vagyunk elégedve. Kiváló minőségű polcok érkeztek, gyors kiszállítással. Külön köszönet a meglepés ajándékért, nagyon örültünk neki. ??
Izabella Ibolya Halas
Izabella Ibolya Halas
2021-01-12
ajánlja
Gyönyörű csakralámpa érkezett!? Gyors, segítőkész csapat!
Viktória Boda-Koller
Viktória Boda-Koller
2020-11-15
ajánlja
Minőségi munkát készítenek, korrekt és gyors kommunikáció, szuper kedvesek. 5 egyforma méretű hatszög polcot rendeltem, nagyon elégedett voltam.
Bodnár Cintia
Bodnár Cintia
2020-09-10
ajánlja
Nagyon örültem, amikor rátaláltam az azték polcokra. A konyha üres falfelületén most már dekoratív fűszerpolcként funkcionálnak. És még a színe is passzol a konyhabútorhoz! ?
Adrienn Kovács
Adrienn Kovács
2020-05-13
ajánlja
Méhsejt polcokat rendeltem, natúr és szürke színben. Nem elég, hogy patent minőség, csodaszép polcok élőben is (és eleve rendeléskor járt plusz aji), a csomagban pont az a dekor várt meglepetésként, amivel szemeztem, hogy megrendeljem-e. ??? Köszönöm ?
Szilvia Balázs
Szilvia Balázs
2020-04-20
ajánlja
Nagyon szuper termékeket kaptam? Segítőkészek, hamar megérkezett a csomag is. Szóval “csillagos 5-ös” mindenből?
Janiné Nóra
Janiné Nóra
2020-04-14
ajánlja
A termék tökéletes, gyönyörű munkát végeztek. A kommunikáció és a rugalmasság is erősségük, nagyon köszönöm!
Erika Szekeres
Erika Szekeres
2020-04-09
ajánlja
Csodálatos képek,olyan, mint a fotókon, lakásunk ékességei ❤ Mindegyik képről készítettem egy fotót. És nem utolsó sorban köszönöm az ajándékot is?További jó munkát, csak így tovább : Szekeres Erika
Bihari-Kovács Judit
Bihari-Kovács Judit
2020-02-12
ajánlja
Csodaszép a polc amit rendeltem, nagyon hamar meg is kaptam ? a kis ajándék meg extra kedves volt, csak ajánlani tudom Őket! ?
"A rendeléssel és a termékkel minden rendben volt. Nem kívánnék ennél jobb csapatot. Köszönök szépen mindent. Minden rendben volt! Köszönöm!”
VETÉSI DÓRA
2022. július
“Csodás kártyák. Köszönöm Minden rendben volt! Köszönöm!”
FODOR ÉVA
2022. május
“Kedves Adri és Csabi! Megkaptam a kártyákat tegnap, hálásan köszönöm! Minden jót kívánva: Farkas Magdolna”
FARKAS MAGDOLNA
2021. május
“Köszönöm! Nagyon tetszik a polc! Szép, minőségi munka!”
VARGA ILDIKÓ
2021. március
“Kedves Adri és Csabi! Tegnap megérkezett a Csakralámpa. Gondos, kifogástalan csomagolás…a lámpa nagyon szép, igényes kivitelezés… sokkal szebb, mint amire számítottam.. Nagyon örülök, hogy Rátok találtam. Köszönöm a kedves ajándékot is!  További sok sikert kívánok! Üdv: Erika”
ZSEBŐKNÉ MOLNÁR ERIKA
2021. február
"Minőségi munkát készítenek, korrekt és gyors kommunikáció, szuper kedvesek. 5 egyforma méretű hatszög polcot rendeltem, nagyon elégedett voltam.”
VIKTÓRIA BODA-KOLLER
2020. november
"Nagyon örültem, amikor rátaláltam az azték polcokra. A konyha üres falfelületén most már dekoratív fűszerpolcként funkcionálnak. És még a színe is passzol a konyhabútorhoz!“
BODNÁR CINTIA
2020. szeptember
“Méhsejt polcokat rendeltem, natúr és szürke színben. Nem elég, hogy patent minőség, csodaszép polcok élőben is (és eleve rendeléskor járt plusz aji), a csomagban pont az a dekor várt meglepetésként, amivel szemeztem, hogy megrendeljem-e.  Köszönöm “
ADRIENN KOVÁCS
2020. május
"Nagyon szuper termékeket kaptam Segítőkészek, hamar megérkezett a csomag is. Szóval “csillagos 5-ös” mindenből“
PUMMER ERZSÉBET
2020. április
"Gyorsan és pontosan megérkezett, nagyon szép, minőségi munka. Köszönöm szépen “
VERONIKA MAJSLER
2020. február
“A minőség/szépség, a gyors szállítás, a csomagolás és nem utolsó sorban a kedves kommunikáció felülmúlhatatlan!Szívből ajánlom mindenkinek, aki jó minőséget szeretne szuper árakon!!!“
MONICA BELLUCCI
2020. április
“Csodaszép a polc amit rendeltem, nagyon hamar meg is kaptam  a kis ajándék meg extra kedves volt, csak ajánlani tudom Őket! “
BIHARI-KOVÁCS JUDIT
2020. január

A Facebook ajánlásokat láttad már?

web logo imev PNG

Őszintén leírjuk...

Eddig párszor előfordult, hogy a szállítás során megsérült egy-egy  dekoráció. Ilyenkor mindig két lehetősége van a kedves vásárlónak: vagy a teljes összeget visszafizetjük vagy újra küldünk csere terméket. A pár törés után a csomagoláson is javítottunk, így még nagyobb biztonságban érnek célba megrendelt csomagok! 😉

Úgy állunk ehhez, mintha mi magunkat szolgálnánk ki. Fontos szempontnak tartjuk, hogy fordított helyzetben mi, hogy éreznénk magunkat… Kérdésed van? Írd meg nekünk bátran!

Ugrás az oldal tetejéhez