Barion Pixel

Rólunk

Szia! Üdvözlünk Téged is az Ittmindenértedvan.hu webshopján! Ahogy a logóban is láthatod, “Itt minden érted van”. Fontosnak tartottuk, hogy egy olyan márkát építsünk fel, ami magába foglalja azt az ÉLETÉRZÉST, ahogyan mi magunk is élünk.

Egyrészt, így hiteles ez az egész, hiszen “a bevált dolgokkal” egyszerűen csak a tapasztalatainkat osztjuk meg másokkal is. Másrészt úgy terveztük és tesszük folyamatosan, hogy egyre bűvülő termékköröket is megtalálnak a kedves érdeklődők. 

Ha Téged is érdekel, érdemes bekövetni Facebook oldalunkat, itt minden újdonságról elsőként érdesülhetsz.. 😉

Mindezt azért, hogy jobban érezzék magunkat a saját bőrükben azok az emberek, akik hajlandóak tenni magukért és környezetünkért.

Adri és Csabi
Ittmindenertedvan.hu

Önfejlesztés vonal

Modern korunk számtalan lehetőséget nyújt az önfejlesztés lehetőségére, de sokszor ezek még csak száraz olvasmányok. Felgyorsult világunkban, nincs idő mindenre éppen ezért a gyakorlati oldalt jobban kedveljük.

Kiapattant egy ötlet, hogy jóval használhatóbb módon is tudjuk gyakorolni ezeket a megszerszett új tudásanyagokat. Így kitaláltuk a kártyákat egyedi grafikákkal. Először magunknak, majd másokkal együtt megvalósítva Nektek abban a formában, ahogy a webshopban megtalálod.

Folyamatosan keressük az új dolgokat, amelyekkel magunk után segíthetjük mindazokat, akik nyitottak ezekre.

Sok sok örömet és felismerést kívánunk Neked is!
Üdvözlettel,
Adri és Csabi 🙂

Lehetőségeinkhez mérten mindenhol érezheted az Ittmindenértedvan.hu minőséget. Mind a termékeknél, mind a kiszállítási és komminikációs folyamatnál. Hálásak vagyunk Nektek! Köszönjük! 🙂

Dekorációs vonal

Évek óta saját készítésű kreatív alkotásokkal dobjuk fel otthonunkat. 2019 tavaszán az egyik este szikraként jött az érzés, hogy másokkal is meg akarjuk osztani azokat a dekorációkat, amiket elkészítettünk és nekünk beváltak. 

Ez nálunk abban nyilvánul meg, hogy könnyen használható és újra és újra jó érzés ránézni.  

Webshopunk azért jött létre, hogy velünk együtt Te is ki tudd dekorálni otthonodat, környezeted modern, látványos dekorációkkal, amelyek új hangulatba varázsolják az adott helységet. Közöttük soknak “valódi üzenete is van”..

Kellemes dekorálást kívánunk! 
Üdvözlettel, 
Adri és Csabi 🙂

Limitált darabszámok

Tudnod kell, hogy az egyes termékek, havonta vagy kéthavonta limitált darabszámban készülnek!

Tudjuk, hogy “A kevesebb néha több..
és hogy: “A minőség, az egyeben dicsőség..”.