Barion Pixel

ÚJ KOLLEKCIÓ Érkezett

Neked melyik tetszik?

Itt a tavasz és ilyenkor a tavaszi nagytakarításkor megesik, hogy változtatunk otthonunk megjelenésén. Hiszen idővel mi magunk is változunk és már unjuk a régi megjelenést…

 Neked is fel fog tűnni… Az új dekorációk miért vannak ilyen elérhető áron? Egyrészt a bevezető AKCIÓ most is él.. 

Másrészt lehetne nagyobb és mutatósabb dekorációkat készíteni (tervbe van az is), de ez sokak számára nem megfizethető. Nézzük az új kollekciókat.. 

Rusztikus fali polcok

Az új, modern megjelenésű lakás/otthon stílusokat bújva feltűnt, hogy igen sok az üres, letisztult fal. Ezért olyan dekorációt álmodtunk meg, ami jól passzol az új stílusba. Megvan  melyik szín tetszik? 

Lebegő Könyvespolcok

Hogyan lett ilyen látvány polcunk? Egyre több könyvünk van itthon, hiszen szeretünk olvasni. A könyvespolcok igen borsos áron kaphatóak, ezen felül nem is férne több a lakásba, viszont a könyvek továbbra is gyűlnek.. 

A megoldás a fali lebegő polc lett, ami egyben dekoráció is.  
Neked tetszik? Melyik színt tudnád elképzelni magadnak?

Bízunk benne, hogy a fenti új dekorációkkal további dekoratív otthon születik meg.
Nekünk jelmondatunk lett a “Mert dekorálni szép, mert dekorálni öröm..” mondat.

Mik az eddigi vélemények?

Mi sem igazolja jobban, hogy szívvel és szakértelemmel készítjük a webshopban található dekorációkat, mint az eddig vásárlói vélemények is magunkért beszélnek.
Te láttad már őket?

Köszönjük, hogy megnézed az új kollekciókat! Bármilyen kérdésed van írd meg felénk Te is a weboldal alján található gombok segítségével. Akár messengeren is!  

Üdvözlettel,
Adri és Csabi
Ittmindenértedvan

Feltöltve: 2020. március 30.