Barion Pixel

Rendelési feltételek

Viszonteladói program

Fontos információ, hogy viszonteladó partnereink a megrendeléssel megértik, elfogadják és betartják ezt a tájékoztatót.

RENDELÉS MENETE:
Viszonteladói oldalunk a nyilvánosság számára nem elérhető, így csak hivatalosan megküldött linken keresztül tudnak rendelni meglévő és új viszonteladóink.

A viszonteladói rendelési felületen keresztül egyszerűen és gyorsan le tudják adni megrendeléseiket az erre a célra létrehozott űrlap segítségével. 

Itt a termékek tételesen szerelepnek. Nincs más teendője a megrendelőnek, csak beállítani a kívánt termékből a kívánt mennyiséget (darabszám), majd lentebb görgetve kiválasztani a fizetési és szállítási módot.

Ez alatt láthatja megrendelőnk a kosár értékét “Rendelés összege:” részt, ahol a megadott darabszámok alapján és a fizetési mód kiválasztásával összegzi a rendelést.

Majd a számlázási adatokat tudja megadni megrendelőnk. A jelen rendelési feltételek elfogadása után a “Megrendelés beküldése >>” gombra kattintva tudja beküldeni felénk viszonteladói rendelését.

MEGRENDELÉS KISZÁLLÍTÁSA
A megrendelő elfogadja, hogy nagyobb darabszám rendelése esetén a webshopon megtalálható aktuális készletet nem tudjuk kiküldeni. Ebben az esetben a megrendelés egyedi gyártást igényel, ami időbe telhet. Számunkra is fontos, hogy a leadott megrendelések minél előbb átvehetőek legyenek, ezért lehetőségeinkhez mérten folyamatosan kommunikálunk.

GYORS, MEGBÍZHATÓ KISZÁLLÍTÁS
A viszonteladói programban megrendelt termékeket a DPD futárszolgálat szállítja ki, hiszen a csomag feladása után országszerte már másnap átvehető a csomag. A csomag biztonságos csomagolása és kiszállítása 2.500 Ft. 

A kiszállítás INGYENES, amennyiben megrendelőnk 50.000 Ft felett rendel és a megküldött utalásos számla alapján előre ki tudja fizetni netbankon keresztül megrendelését.

50.000 Ft alatti megrendelések esetén választható az utánvétes kiszállítás. Ebben az esetben átvételkor történik a megrendelés kifizetése. +2.500 Ft 

ÁRAK / TERMÉKEK ELADÁSI ÁRAI: 
A termékeket minden viszonteladónk köteles az aktuális a webshopban megtalálható áron kínálni vásárlói számára!
Kérés esetén aktuális listát tudunk küldeni számodra is. A kedvezményes árak nem jogosítják fel a megrendelőket, hogy kedvezményes áron biztosítják vásárlóik számára az Ittmindenértedvan termékeit. A termékek minősége és a márka kiköti ezt. 

A fizikai üzletekben a személyes vásárlás során már kiszállítási díj nélkül tudja megvásárolni a terméket a vásárló, ez így már alapból kedvezőbb ár, mint olnine a webshopban történő olnilne vásárlás során. Valamint így tudjuk biztosítani viszonteladóink számára, hogy a program résztvevői megfelelő profittal (25%-29%) tudják értékesíteni termékeinknet.

REKLÁM, ÉRTKESÍTÉS
Viszonteladói programunk biztosítja minden  megrendelőnk számára a megrendelt termékek reklámanyagait. Mi fordított helyzetben nagyon örülnénk neki, hiszen tudjuk nem mindenki tudja megfelelő minőségben fotózni és videózni a termékeket. A reklám kényes dolog, külsős szemmel, szakértői hozzérétés nélkül könnyen márkarombolás lehet. Ezért úgy döntöttünk, hogy minden viszonteladó partnerünk számára bizotsítjuk az általa megrendelt termékek fotó és videós anyagait. Ezzel is segítve a sikeres és eredményes viszonteladói értékesítést!

Természetesen mindenki készíthet saját videót és fotót a megrendelt termékekről, hiszen az egyediség számunkra is fontos. Viszont egyetlen kikötésünk a posztokban és bejegyzésekben beleírni, használni az #ittmindenertedvan hash taget. 

Ennek célja, hogy hosszútávon fenntartsuk a felépített márkát és minőségét. Így ellenőrizhető minden nyilvános reklámanyag. Bár hiszünk minden partner kreatívitásában, valamint jó ízlésében, de kénytelenek vagyunk mindenkit tájékoztatni: jogunkban áll jelezni a viszonteladónk felé, hogy a posztját, bejegyzését, storyját módosítsa vagy törölje, ha márkarombolás kategóriájába csúszik el egy-egy megjelenés.

Mint írtunk az egyedi reklám és élő videózás megengedett és köszönjük. Fontos a hosszútávú együttműködés, így a kellemetlenségek elkerülése végett inkább egyeztessünk a tartalom ötletelésekor, megtervezésekor. Lehetőségeinkhez mérten gyorsan reagálunk, válaszolunk a felmerülő kérdésekre!

TERMÉK VISSZAVÁSÁRLÁS
A programunkat igyekszünk a lehetőségeinkhez mérten interaktívan fenntartani viszonteladói partnereinkkel. A folyamatos kommunikáció mellett a fent említett dedikált reklámanyagok megküldésével is célunk, hogy segítük az ereményes értékesítést. A termékek visszavásárlása bizonyos esetekben megoldható. Ezzel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot.

ADATKEZELÉS:
Az ittmindenertedvan.hu weboldalon a viszonteladói partnerek számára lehetőség nyílik online rendelést leadni az Ittmindenértedvan.hu – Ráczné Bódai Adrienn (továbbiakban Adatkezelő) által kínált termékekre. A látogató Adatkezelő honlapján, az erre a célra létrehozott űrlap kitöltését követően juttathatja el rendelési szándékát.

Az adatkezelés célja: A viszonteladói megrendelő űrlap beküldése során megadott céges adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel és a viszonteladói partner azonosítása céljából kerülnek tárolásra. 

Az adatkezelés jogalapja: Az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja és a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett hozzájárulása.

A viszonteladó az űrlap kitöltését követően, a rendelési feltételek mező kipipálásával, elfogadásával és a „Megrendlés beküldése >>” gomb megnyomásával tudja rendelési szándékát eljuttatni az Adatkezelő részére. Ezzel egyidőben és a jelölőnégyzet használatával hozzájárul jelen dokumentumban foglalt adatkezelési irányelvekhez. Az üzenet sikeres elküldése esetén a látogató az űrlap alatt szöveges megerősítést kap ennek tényéről.

Az érintettek köre: Az érintettek körébe az űrlapot kitöltő látogatók tartoznak.

A kezelt adatok köre: Az űrlap kitöltése során az alábbi személyes és céges adatok megadására van szükség, mely adatok a lent meghatározott tevékenységek végzéséhez elengedhetetlenül szükségesek. A megadott adatok valódiságáért az űrlapot kitöltő és az elektronikus üzenetet megküldő látogató felel, azzal kapcsolatban Adatkezelő semmilyen felelősséget nem vállal.

Cégnév: kapcsolatfelvétel további egyeztetés céljából, számla kiállítás.
Számlázási cím: számla kiállítás.
Adószám: számla kiállítás. 
Kapcsolattartó neve:  kapcsolatfelvétel további egyeztetés céljából, számla kiállítás.
E-mail cím: 
 kapcsolatfelvétel további egyeztetés céljából, számla kiállítás. 
Telefonszám:  kapcsolatfelvétel további egyeztetés céljából, számla kiállítás.

Az adatkezelés időtartama: Adatkezelő a fenti adatokkal kapcsolatos adatkezelést a hozzájárulás visszavonásának időpontjáig végzi. Az Adatkezelő nyilvántartást vezet azokról a személyekről, akik az űrlap kitöltésével és az üzenetet megküldésével hozzájárultak az adatkezeléshez. Amennyiben az érintett adatkezeléshez fűződő hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az érintett személyes adatait törli nyilvántartásából és az adatbázisából.

Az adatok megismerésére jogosultak: Adatkezelő és  munkatársai.

Adatkezelő: Ráczné Bódai Adrienn

Adatfeldolgozó: Websupport Magyarország Kft. 
levelezési cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 
e-mail cím: info@tarhelypark.hu 
honlap: www.tarhelypark.hu, mint a szerver üzemeltetője.

Az Ittmindenértedvan viszonteladói programja hírlevélküldő szolgáltatást használ.

A viszonteladói felületen leadott rendelés beküldésével a megrendelő (partner) elfogadja, hogy a későbbiekben az eredményes partneri kapcsolat fenttartása céljából kommunikál az aktualitásokról, újdonságokról elektronikus levél (e-mail) formában. A kiküldött hírlevelek mennyisége és minősége számunkra is fontos.

 

Az adatkezelés célja: Az adatkezelés célja a partnerek tájékoztatása az aktualitásokról és újdonságokról, egyéb  információkról. Adatkezelő célja a hírlevél küldésen keresztül történő kapcsolattartás, reklám anyagok és direkt marketing üzenetek küldése azoknak a partnereknek, akik a megrendlésük során hozzájárulásukat adták a hírlevél küldéshez.

 

Az adatkezelés jogalapja: Az Infotv. 5. § (1) bekezdés a) pontja, a Grt. 6. § (1) bekezdése, az Ektv. 13/A. § (4) bekezdése és a Rendelet 6. cikk (1) bekezdés a) pontja alapján az érintett hozzájárulása.

 

Hírlevél küldése a Grt. 6. § (1) bekezdése értelmében a honlapot látogató előzetes, egyértelmű és kifejezett hozzájárulását igényli. A marketing célú hírlevelek küldéséhez a látogató az Adatkezelő honlapján jelen tájákoztató tartalmazza.

 

Az érintettek köre: A viszonteladói programban résztvevők, megrendelők.

 

A kezelt személyes adatok köre: A hírlevélre való feliratkozáshoz a név és e-mail cím megadása szükséges. A név a kapcsolatfelvételhez, az e-mail cím a kapcsolattartáshoz elengedhetetlen. A megadott személyes adatok valódiságáért a hírlevélre feliratkozó felel.

Az adatkezelés időtartama: Adatkezelő a fenti adatokkal kapcsolatos adatkezelést a hozzájárulás visszavonásának időpontjáig végzi. Az Adatkezelő nyilvántartást vezet azokról a személyekről, akik a jelölőnégyzet megjelölésével hozzájárultak a hírlevél küldéshez kapcsolódó adatkezeléshez.

Amennyiben az érintett adatkezeléshez fűződő hozzájárulását visszavonja, az Adatkezelő az érintett személyes adatait törli nyilvántartásából és az adatbázisából.

 

Az adatok megismerésére jogosultak: Adatkezelő és adatfeldolgozók kijelölt munkatársai.

 

Adatkezelő: Ráczné Bódai Adrienn

Adatfeldolgozó: 
Websupport Magyarország Kft. 
levelezési cím: 1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 
e-mail cím: info@tarhelypark.hu 
honlap: www.tarhelypark.hu, mint a szerver üzemeltetője. 

Megértésed és szíves együttműködésedet köszönjük! 

Bármilyen további kérdésed van fel tudod venni velünk a kapcsolatot!
+36 20 232 9921

Üdvözlettel,
Adri és Csabi
Ittmindenertedvan