Barion Pixel

Te is szereted a lovakat?

Mert lovak nélkül lehet élni, de nem érdemes...

Aki szereti a lovakat, egy életre elköteleződik. Hiszen amellett, hogy biztos társ, az egyik legnagyobb tanítónk lehet az emberségre. Rengeteg élményt nyújtanak számunkra, amelyeket újra és újra jó átélni!

A puszta közelségük is gyógyít

A lovas terápiák manapság igen elterjedt gyógymódok, amelyekkel jó eredményeket érnek el. Hiszen a ló rendelkezik olyan képességekkel és energiákkal, amelyek miatt szerethető. Nem véletlen, hogy az őseink szinte lóháton éltek..

Manapság kiváltság, luxus

Napjainkban a minőségi lovas élmények már csak lovardákban élhetőek át, ahol kellő biztonságban és felkészültséggel avatott szakemberek “lovasok” között tudnak fejlődni az érdeklődők úgy, hogy képességeket sajátítanak el. Ilyen a lóközelség, a lóápolás, hogyan bánj a lóval, hogyan ülj rajta és hogyan irányítsd, stb..

 

Igazi harmónia ez...

A lovas és a ló harmóniában élnek, léteznek. Éppen ezért ha igazán nagy lovas vagy, te is elviseled, sőt szereted, ha “lószagú vagy”.. Vagy belefér, hogy egy-egy saját hiba miatt lepottyansz a lóról… 🙂

 

Neked is vannak lovas élményeid, eredményeid?

Te is folyamatosan tele posztolod az Instagram profilodat a lovas fotóiddal? Fontos, hogy lássák milyen jó érzés a társaságukban töltött idő és milyen változáson is megy keresztül a lovas. Viszont, ha a saját boldogságod is fontos, akár élményfalad is lehet szobádban, otthonodban!

Most neked is lehetőséged van dekorálni a lóval közös fotóiddal, lovas eredményekkel, hiszen már kaphatóak a Hálós Élményfal kategóriában az alábbi modern fali fényképtartók:

 

Közös Pillanatok

Közös Eredmények

Neked is vannak lovas élményeid, eredményeid?

Eddigi vélemények

Köszönöm nektek! A naira polc már nálunk is dekorál! Tényleg azt kaptam, amit rendeltem és még AJÁNDÉK is járt..

Bélteki Anikó

Budapest

A rendelésem kíváncsian vártam, de megérte! Jól leírták Csabiék, tényleg "Jó érzés ránézni".. Csak ajánlani tudom!

Kremmel Orsolya

Cegléd

Szüleim azóta is örülnek az ajándékba kapott hálós élményfalnak. Köszöni a Molnár család!

Molnár Evelin

Debrecen

Nagyon szeretjük a hálós élményfalunkat! Azóta is rajta vannak a legemlékezetesebb esküvői pillanataink! Köszönjük nektek!! 🙂

Lázár Imréné

Szeged