Barion Pixel

Nyári élmények? Így mentsd el őket!

Ti is voltatok nyaralni? Készültek jó képek? Igen sokan számolnak be manapság, hogy elvesztek azok az értékes képek, amelyeket biztosan nem él már meg újra az ember, így megörökíteni sem tudja őket még egyszer ugyanúgy… Ha te is meg szeretnéd óvni a képeidet mutatunk HÁROM EGYSZERŰ MEGOLDÁST rá, hogy érdemes lementeni őket…

#1 Első megoldás - Számítógépre való lementés

Sokan óriási hibába esnek és a nyáron készült képeket nem mentik le a telefonról. Az idő múlásával pedig számos hiba léphet fel az eszközben is, ami miatt elveszhetnek a megörökített értékes pillanatok! 

Ezért érdemes pozitív szokásként bevezetni, hogy bizonyos idő elteltével újra és újra lementjük a telefonunk azon értékes tartalmát, ami visszahozhatatlan – Gondolok itt a képekre és a videókra. Ezeket ma már egyszerű csatlakozóval egy számítógéppel összekötve le lehet menteni, így biztonságban tudhatod a saját számítógépeden.

Innen bármikor újra lehet nézni őket és hordozható adattárolóra másolva akár ki is lehet dolgoztatni egy-egy saját készítésű fotót.

#2 Második megoldás - SD kártya csere

Van aki úgy oldja meg, ha betelik az eszköz tárkapacitása, hogy SD kártyát cserél. Ez egyszerű, hiszen csak egy új kártyát kell vásárolnunk és fizikailag kicserélni. Ezután maga a kártyákat teszik félre, akár dátumot ráírva, hogy: 2019 tavasztól – őszig. 

Így könnyebben mozgathatóak és akár egy-egy fotós üzletben egyből ki is tudsz dolgoztatni fotókat a virtuálisból -> fizikai valós képekké.

FIGYELJ MINDENKÉPP, hiszen ha nem tudod mit tartalmaz a kártyád és kiveszed a készülékből, akár a telefonod működése is megállhat. Nézd meg és állítsd át, hogy alkalmazások és akár kedvenc ZENÉID és csengőhangjaid, eddigi SMS-eid is a belső tárban legyenek. Így biztonságban lesznek és nem vesznek el azok az adatok és médiaelemek, amelyek számodra nélkülözhetek a hétköznapokban.

Nem hallottál még erről? Te is könnyedén beállíthatod…
Ha ezek után szeretnéd így megoldani a képek és videók mentését fontos, hogy átállítsd a fotó alkalmazásban a kép és médiatartalom mentésének a helyét: azaz megadhatod, hogy a mobiltelefonon belső tárolójába vagy külső tárolójába (SD kártyára) mentse ezentúl az általad megörökített fotókat és mozgóképeket.

#3 Harmadik megoldás - Díszíthetsz, dekorálhatsz velük

Régen a tekerős-filmes fényképezőgépekkel igen korlátozott lehetőségeink voltak. Napjainkban már a kezünkben lévő mobillal tudunk olyan profi képeket készíteni, amelyeket már egyre többen szívesen kiraknának az otthonukban. Ha lenne mire…

Számtalan fényképtartót találni ma a boltokban, mutatjuk mi mikre ügyeltünk a Hálós Élményfalnál és a Deszkás Élményfalnál egyaránt:

Új dekorációs Trend, hiszen sokan már a Facebook és Instagram mellett otthonukban is kidolgozzák a legjobb fotókat. Ezzel így vagyunk mi magunk is, hiszen fontos látni nap-mint nap, hogy ki fontos számunkra, kiért érdemes tenni újra és újra egy-egy szürke hétköznapon.

Akár ajándéknak is kitűnő megoldás, hiszen a felhasználhatósága miatt minden korosztálynak modern dekorációja lehet. Szülőnek, nagyszülőnek, testvérnek, párodnak, barátoknak. 

Köszönjük, hogy elolvastad legújabb írásunkat, így már Te magad is biztonságban tudhatod az általad készített videókat és fényképeket. 

Bízunk benne számodra is értékes információk voltak az előzőek. Folyamatosan képben akarsz lenni a legújabb írásainkról?

Legutóbbi hírek