Barion Pixel

Kézműves termékek itthonról..

Az anno gyerekkori szerelemből valóság lett! Te is kíváncsi vagy, hogy kik és miért készítik az Itt minden érted van dekorációit? Most röviden elmeséljük…

Saját kezűleg készített!

Fontos tudnod, hogy a márka alatt megtalálható ÖSSZES FA DEKORÁCIÓ saját kezünk által készített egyedi alkotás.

web logo imev PNG

A gyerekkori szerelem...

A frissen fűrészelt fenyőfa illata már kiskoromban is elvarázsolt. Édesapám sokat dolgozott fával a ház körül, így gyakran jártuk az asztalos műhelyeket. 

Ahogy cseperedtem az általános iskola alatt is egyre többet dolgoztam hobbiként fával, kezdetben otthoni eszközöket és egyedi fa bútorokat. Aztán minden megváltozott.. Középiskolai tanulmányaimat faipari iskolában akartam folytatni, de az élet közbeszólt. Hiszen abban az évben PONT NEM indult asztalos szak városunkban az alacsony létszám miatt… Így lettem informatikus, amit már így utólag nem is bánok annyira!

Országos bolt nyitása...

Miért nem bánom, hogy informatikus, majd web-programozó lettem? 🙂 Mert így látványos és könnyen használható webshopot készíthettem el mindazoknak, akik velünk együtt szeretnék dekorálni szobájukat, otthonukat, irodájukat…

A fával való hobbi mindvégig megmaradt a közép és felsőoktatási éveim alatt. Ezalatt még több szakmai fortélyt tudtam megtanulni és tudtunk párommal a gyakorlatba tenni, azaz látványos dekorációkat készíteni.

Párommal 2019 év elején döntöttük úgy, hogy közösen “országos internetes boltot nyitunk“, ahol elérhetővé tesszük kreatív termékeinket azok számára, akik nyitottak az otthonuk szépítésre, dekorálásra.

Nálunk bevált, szeretjük

Kezdetben saját célra készítettünk egyedi dekorációkat, így ezek legtöbbjét már mi magunk is felraktuk a saját falrészeinkre..

Nekünk bevált, jó érzés ránézni. Ezért osztjuk meg veled, veletek is egyedi logóval ellátva, hogy Te is tudd:

Itt minden érted van..

Te szétnézél már a dekorációk között?

Találsz itt Fényképtartókat, Pozitív szólétrákat, Polc szetteket, fali képeket. Folyamatosan tervezzük új dekorációitokat. Pár bevált terméket megmutatunk itt neked is:

Egyre többen tudnak rólunk...

A nyári hónapok alatt is igen sokan rendeltek tőlünk saját dekorációkat. 
Amennyiben szereted a természetközeli dolgokat és tetszik valamelyik dekorációnk DEKORÁLJ VELÜNK TE IS! 😉

Köszönjük, hogy elolvastad történetünket!
Üdvözlettel, Adri és Csabi 🙂

Katalógusunkból könnyedén ki tudod választani azt, amelyik a legközelebb áll hozzád.
Csak kattintsd a következő gombra:

Akik már velünk együtt dekorálnak: