Barion Pixel

Érintésmentes ÁTVÉTEL

Megoldva 3 LÉPÉSBEN!

A webshopban rendelt dekorációkat, termékeket érintés mentesen tudod átvenni a futártól

Mit értünk ezalatt? Mutatjuk, hiszen fontosnak tartjuk, hogy a jelenlegi helyzetben minden olyan lépést megtegyünk értetek, amire lehetőségünk van!

1.) Csomagolás - fóliába csomagolva

Ez a legkevesebb!  külső fóliás védelem, így az átvett csomagról levágod a fóliát és kidobod. Ezután kezet tudsz mosni és már nézheted is a doboz tartalmát! 

Mivel mi itthonról dolgozunk, alkotunk, így komolyan vesszük a maradj otthont!  Készleteink vannak mind élelemben, mind pedig alapanyagban, így további dekorációkat alkotunk nektek!

Arra kérünk titeket, hogy csak az rendeljen tőlünk, aki megteheti!

teljes csomag folia

2.) Pénz - érintés nélküli fizetés?

A pénzzel érintkezés a boltban is elkerülhetetlen, de nem nálunk! A webshopban a fizetési módoknál megtalálod a bankkártyás fizetést, így az átvételkor a  pénzzel egyáltalán nem kell foglalkozz, hiszen már előzőleg letudtad a rendeléskor!

barion kartyas fizetes

3.) GLS - a futárnál nem kell aláírni!

Felejtsd el az aláírást az átvételnél! A GLS futárszolgálattal olyan megállapodásunk van, hogy az aláírást mellőzzük a következőkben. Ez nagyrészt megakadályozza a cseppfertőzést veszélyét a szkenner tapizásával kapcsolatban.  Köszönjük GLS! 

gls hungary

Egészségetek fontos, így mindenképpen figyeljük azokat a lehetőségeket, amelyekkel még biztonságosabbá tehetjük az otthoni dekorálást számotokra. A fentieket elolvasva te is megtudhattad, hogy lehet érintés mentesen átvenni az Ittmindenértedvannál lerendelt csomagokat.

Üdvözlettel,
Adri és Csabi
Ittmindenértedvan

Feltöltve: 2020. március 21.