Barion Pixel

Ehhez nem kell Férfi!

Tudjuk milyen megkérni egy férfit bármilyen otthoni teendő elvégzésére. Villanykörtétől a zárcseréig, egy-egy leszakadt ajtó, olyan otthoni feladatok, amire nehéz időt szánni (kitudja miért?) Az újonnan vásárolt dolgok felszereléséről, beüzemeléséről nem is beszélve…

Általában a “Majd megcsinálom…” mondat hagyja el a szájukat.. 
DE MOST VALAMI ÚJ DOLGOT TALÁLTUNK KI NEKTEK!

Fúrás nélkül!

Csak ragaszd fel...

Modern fali dekorációk, amelyek úgy vannak megtervezve, hogy egyszerűen és gyorsan fel tudd rakni a tervezett falrészre… Férfi segítség nélkül!

Újfajta Dekorációk

web logo imev PNG

Láttad már őket?

Na de mi lesz a fallal?

Jogosan kérdezheted, hogy mi van, ha le kell venni a dekorációt? Leszedi a falat? Aggódásra semmi okod, hiszen a gondos tervezés itt is közre játszik..

Bár az egyik legjobb minőségű ipari ragasztóval dolgozunk, amikor a dekorációkat készítjük nektek. A levétel igen egyszerű, hiszen nincs másra szükség csak egy éles eszközre, ezért erre a célra mi a tapétakést (sniccert) ajánljuk. 

A strapabíró ragasztó csíkok minden a webshopban található termék szélén található. Így a tapétakést a dekoráció és a fal közé helyezve el lehet vágni a ragasztók habos részét.

A maradék ragasztós maradványokat pedig tiszta kézzel (nem zsíros) óvatosan le lehet dörzsölni a falrészről!

Most már Te is tudod!

Köszönjük, hogy elolvastad az Itt minden érted van új ragasztható fali dekorációiról szóló írásunkat. Most már te is tudhatod, hogy… Férfi jelenléte nélkül is képes lehetsz dekorálni.

Dekorálj Te is FÉRFI nélkül!

Eddigi vélemények: