Barion Pixel

A legjobb gazdiknak...

Te is hű gazdija vagy kutyádnak? Szinte már családtag a négylábú barát?
Akkor neked szól a következő pár bekezdés!

Szavak nélkül is boldoggá tesznek!

Sokat töprengtem azon, hogy miért csodálatosak a kutyák világa. Talán a legszebb az egészben, hogy hűségesek és amíg ma az emberek folyamatosan konfliktusokat generálnak, addig a kutyák szavak nélkül is boldoggá tesznek…

Olyan társ, aki veled van és érzi, hogy ha valami nincs rendben veled. Gyerekkoromban az igazán nehéz pillanatokban sokszor kisírtam magam a lépcsőn ülve a ház előtt. Egyből megjelent az akkori kiskutyánk, hiszen senki nem hallgatott meg csak is ő… És talán az a csend és megértő tekintet sokkal többet jelentettek és értek, mint bármi más akkor ott.

Élmények, miket sose feledünk...

Egy kutya, mint társ igen sok minden tud tanítani számunkra, ha igazán figyelünk és nyitottak vagyunk. A közös élmények, a boldog pillanatok vagy éppen egy-egy bús napon is mosolyt tudnak csalni az arcunkra, mintha éreznék belül, hogy ez a gyógyír erre.

A mobilról a saját faladra...

A közös élmények újra és újra feldobhatnak. Most, hogy jön az ősz és a rosszabb idő.. a nyár elmúlásával az emberekre jellemzőbb a depresszív hangulat és a kedvetlenség. Ezt könnyen megoldhatod egy pár nyári fotó elhelyezésével saját otthonodban, ami emlékeztet és boldog pillanatokat szerez számodra.

Ez Téged is arra sarkallhat, hogy ilyen élményekre még bizony szükséged van.

A mobilról ma könnyedén, pár perc alatt ki lehet dolgozni fotólaborokban és a városok különböző helyein saját fotóidból, már mindössze pár száz forintból. Ezeket egy saját hálós élményfalra felpakolva pedig egyrészt látványos dekorációd lehet, másrészt pedig ahogy olvastad pozitívan hathat a szürke hétköznapokra.

Milyen ember vagy...?

Emellett a hozzád érkező vendégek is láthatják, hogy valójában milyen meghitt a kapcsolatod kedvenceddel. És ahogy mondják, nézd meg hogyan bánsz egy állattal, annyira vagy jó ember! 🙂