Barion Pixel

Házhozszállítás továbbra is van!

Új intézkedések bevezetve..

Webshopunk két partnerral van leszerződve a GLS és a POSTA futár szolgálattal.
Egyenlőre minden belföldi csomag feladása és átvétele (mi csak országon belül szállítunk ki) zavartalan.

Minden fontos új információt folyamatosan megosztjuk veletek!

Lentebb megtudhatod, hogy milyen új intézkedések lettek bevezetve országszerte:

Érintésmentes átvétel

A GLS futárszolgálat már bevezette az érintés mentes átvételt, ezzel még jobban óvva titeket. És megkértek, hogy a készpénzes kifiezetések (utánvét) helyett, inkább előre kifizetett bankkártyás fizetést kérjünk minden vásárlónktól, hiszen a futárok egészsége is fontos!

Ezeket köszönjük, ha ti is figyelembe veszitek és aki megteheti a biztonságos BARION online kártyás fizetést választja!

barion kartyas fizetes

A rendkívüli helyzetre való tekintettel mind a két futárszolgálat számos kormányrendelet és cégen belüli komoly intézkedéseket tesz a járvány megfékezésére és vásárlóink védelme érdekében.

Ilyen például:
 Védőeszközöket kaptak a futárok: arcmaszkot és gumikesztyűt, minden olyan munkatárs kapott, akinek ügyfélkapcsolata van (kézbesítő, postai ügyintéző, csomagkézbesítő).

 Kézfertőtlenítőt biztosítunk valamennyi kézbesítőnknek zsebben is könnyen tárolható, kis kiszerelésben. A feldolgozó üzemekbe, egyéb létesítményekbe pedig nagyobb kiszerelésen juttattuk el a szükséges fertőtlenítő szereket.

 Munkatársainkat folyamatosan tájékoztatjuk a veszélyhelyzeti fejleményekről, és felhívjuk a figyelmüket a higiéniás előírások betartására.

 A munkatársak számára előírás, hogy egy esetleges fertőzésről vagy abban való érintettségről a felettest azonnal tájékoztassák.

Üdvözlettel,
Adri és Csabi
Ittmindenértedvan

Feltöltve: 2020. március 18.